Servicii

Vă oferim o gamă largă de servicii

Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor

Ce oferim?

Design

9 din 10 oameni își formează prima impresie despre o afacere online în funcție de grafica website-ului companiei. Noi te ajutăm să-ți creezi un brand vizual puternic, prin elemente de grafică personalizată.

Campanii PPC

Alegem bugetul, cuvintele cheie, datele demografice și geografice și vezi imediat cum încep să îți vină vizitatori interesați de website-ul tău. Te ajutăm și cu optimizarea continuă a campaniilor cu scopul de a le face profitabile.

SEO

Creștem organic poziționările site-ului tău pe cuvinte cheie specifice. Analizăm fiecare linie de cod, Meta Tag sau element de conținut de pe site-ul tău, iar când ieșim de acolo, tu vei avea un website optimizat SEO ca la carte.

Social Media

Avem grijă de brand-ul tău în rețele sociale și gestionăm campanii Facebook & Instagram Ads pentru creșterea vânzărilor, notorietății sau a cererilor de ofertă.

Site-uri de Prezentare și eCommerce

Stăpânim toate aspectele tehnice și vizuale și suntem experți în realizarea de site-uri web de prezentare a activității, produselor sau serviciilor proprii.

Branding

Ne place să analizăm brandul, să îți oferim consultanță pentru el și să îi creăm o identitate unică. Îți oferim servicii de branding care se vor alinia perfect cu nevoia marketing-ului tău.

Clienții noștri

Suntem mândri de brandurile din portofoliu

Ce spune clienții despre noi

Băieți deosebiți!
John Doe
CEO, Acme Inc.

Vrei să obții mai mulți clienți?​

Contactează-ne ca să vorbim despre metodele care să te ajute